Besteden

EsZensa Wellness

Eekhoornstraat 20
4817 ES Breda
  076-5289525
  
(1)
Specialismen:
- Holistische massage
- Overige massagetechnieken
- Stoelmassage
- Wellness massage
- Zwangerschapsmassage
Omschrijving van de praktijk:
Ervaar een moment van rust, ontspanning en oprechte aandacht voor jezelf bij EsZensa Wellness Breda.

Ik heet je graag van harte welkom in mijn holistische gezondheidspraktijk EsZensa Wellness.
Je bent bij mij aan het goede adres voor een moment van oprechte aandacht en tijd voor jezelf waar je heerlijk tot rust en ontspanning kunt komen en waar nodig tot persoonlijk inzicht en bewustwording.

Via holistische massagebehandelingen nodig ik je uit om gewoon te zijn en te ervaren, om dichter bij je gevoel te komen en alles wat te veel is (spanningen, stress) via bewuste en liefdevolle aanraking los te laten.
Een welkome tegenhanger binnen de huidige maatschappij die erg gericht is op presteren, activiteit, denken en doen. Ik ervaar het als een voorrecht en roeping om volwassen en kinderen te ondersteunen om (weer) lichamelijk en geestelijk in balans te komen.
Ik help je om de tegenhanger in jou weer te ervaren: een gevoel van rust, tijd en aandacht voor jezelf, voelen en gewoon Zijn (Yin & Yang met elkaar in balans). Laat je heerlijk vertroetelen met ont-spannings of rebalance massages, energetische massages, aromamassages, zwangerschapsmassages of stoelmassages (van 20, 30, 45, 60 of 90 minuten).
Naast genoemde massages kun je ook bij mij terecht voor energetische behandelingen (healing), coachingsconsulten en wellness workshops.

Maak eenvoudig een afspraak voor een consult wanneer het jou uitkomt via het online boekingssysteem.

Met gezonde groet en tot ziens!
Sheila Haanstra-van Kan

Integraal holistisch massagetherapeut
Bestel de Massagebon
Reviews (1)
annelies van elderen
21-11-2017