Besteden

De Handen: massagepraktijk voor Tuina, voetreflexmassage & stoelmassage

Weesperstraat 105
1018 VN Amsterdam
  06-16135455
  
(0)
Specialismen:
- Holistische massage
- Masseur aan huis
- Stoelmassage
- Voetreflex massage
- Wellness massage
- Zwangerschapsmassage
Omschrijving van de praktijk:
Als geregistreerd massagetherapeut bied ik diverse vormen van massage aan:
  • Tuina massage/therapie (Chinese lichaamsmassage)
  • Voetreflexmassage & therapie (Chinees & westers)
  • Stoelmassage (Chinees of westers)
Let op!: zowel de Tuina als de voetreflexmassage behandelingen worden – mits je hiervoor aanvullend verzekerd bent – deels vergoed door zorgverzekeraars.

Massagetherapie wil zeggen dat ik ook klachtgericht kan werken, afhankelijk van de klacht.
  • Tuina massage is een holistische, Chinese lichaamsmassage, die qua effectiviteit ondermeer te vergelijken is met sportmassage, shiatsu of triggerpoint massage, maar zich ook uitstekend leent voor ontspanning. Mijn specialisaties zijn: spier -en/of gewrichtsklachten in de brede zin van het woord rond bijv. nek, schouder, (onder)rug; zwangerschap en overgang & een de-stress behandeling.
  • Ik praktiseer een bijzondere combinatie van de westerse & Chinese voetreflexmassage. Mijn specialisaties zijn: zwangerschap, overgangsklachten & een de-stress behandeling.
  • Chinese stoelmassage, waarbij ik gebruik maak van Tuina, is behalve een relatief korte en laagdrempelige massage, een zeer effectieve massage, o.a. als het gaat om het verminderen of opheffen van bekende blokkades of stagnaties in de nek, schouders en bovenrug.
Tevens bied ik The Hangab Experience aan, een unieke behandelmethode waarin o.a. massage & acupressuur terugkomen. Voor meer info hierover zie de democlip op mijn website.

Wees welkom!
Bestel de Massagebon