Besteden

Helende Voeten

Sprookjesbosch 78
5629 JX Eindhoven
  0622978643
  
(1)
Specialismen:
- Holistische massage
- Hotstone massage
- Massage bij kanker
- Voetreflex massage
- Wellness massage
- Zwangerschapsmassage
Omschrijving van de praktijk:
Karin Oudshoorn geeft in haar praktijk Helende Voeten holistische voetreflex- en ademsessies. 

Het is niet wat ons overkomt in het leven, maar de wijze hoe we hier naar kijken. Dit maakt dat we ons leven als ongelukkig of gelukkig ervaren. Deze visie is mijn uitgangspunt voor elke sessie.

Laat je lichaam en geest re(f)laxen en ervaar jouw levenskracht tijdens een voetreflex- en/of ademsessie!
Mijn holistische voetreflexsessies nodigen het lichaam uit om te reinigen en vitaal te worden. Ze brengen je in contact met jouw innerlijke kracht en levensmissie.

Een ademsessie is een oefening om je hele ademhalingssysteem goed te openen. Hierdoor adem je letterlijk de levensenergie naar binnen. En dat voel je direct!

Bij zowel de voetreflex- als ademsessies worden blokkades opgeheven, ontstaan er nieuwe inzichten en krijgen lichaam en geest rust en nieuwe levensenergie.

Ik ben een gediplomeerd beroepslid van de Bond van Europese reflexologen en word voor voetreflex (zonder verwijsbrief van de dokter) door een groot aantal zorgverzekeraars vergoed voor de voetreflex.

​Verder organiseer ik lezingen en workshops over voetreflex en Helende Voetenreizen.

Helende Voeten: Stap voor stap op weg van 'alleen zijn' naar AL-EEN-ZIJN en Heel-wording.

Like me op Facebook https://www.facebook.com/HelendeVoeten
 
Bestel de Massagebon
Reviews (1)
Lindie Gijsen
17-07-2018
Ik wilde dit al lang eens proberen maar had 2 massagebonnen van de kinderen nodig om me "in de voeten" te krijgen. Het is beslist niet de eerste en de laatste keer dat bij Karin in de stoel lig. Wat een heerlijke manier om lekker te ontspannen. En je leert nog wat over jezelf ook. Aanradertje.