Besteden

Massage van Marlies

Speenkruidstraat 11
3765 AA Soest
  06-30063208
  
(0)
Specialismen:
- Bindweefselmassage
- Hotstone massage
- Triggerpoint massage
- Wellness massage
- Zwangerschapsmassage
Omschrijving van de praktijk:

Herken jij jezelf in mijn cliënten?  

“Ik ben zo stijf als een plank als ik ’s morgens opsta. Pas als ik een warme douche heb genomen, gaat het beter.”

“Ik ben in verwachting en opeens staat alles op zijn kop. Ik ben moe, heb rugpijn, onrustige benen en ik ben soms zo emotioneel.”

“Vaak slaap ik slecht, heb ik spier- en huidpijn en ben ik moe.
Ik heb fibromyalgie! Hoewel de oorzaak van fibromyalgie niet bekend is, weten we wel dat massage de klachten kan verlichten.” 


“Het is druk op kantoor. Natuurlijk heb ik geen tijd om op mijn houding te letten. Aan het eind van de dag heb ik hoofdpijn, een stijve rug en verkrampte spieren in mijn nek en schouders.”

“Watjes moeten niet gaan werken als vrachtwagenchauffeur. Toen ik jong was ging het prima. Maar nu ik boven de vijftig ben, kan ik soms niet meer op of neer van de rugpijn. Daar moet nu wel iets aan gebeuren, want ik heb nog een tijd te gaan tot mijn pensioen!”

“Ik ben kapster en vind mijn werk hartstikke leuk. Jammer alleen dat het lichamelijk zo zwaar is. Ik heb last van schouder- en nekklachten.”


Hoor jij bij de mensen die veel moeten zitten op hun werk, of ben je iemand die steeds in dezelfde houding werkt?  En heb je daardoor pijnklachten? Of misschien ben je in verwachting en heb je last van de bekende zwangerschapskwaaltjes. Een massage zal je helpen beter in je vel te komen.  Je gaat je meer ontspannen voelen en je spieren worden weer soepel en sterk. Samen maken we een plan op maat. Ik masseer bij mij in de praktijk, maar als je dat wenst kom ik naar je werkplek.

Kijk gerust eens op mijn facebookpagina of op mijn website www.massagevanmarlies

Ik hoop je snel te mogen begroeten,

Hartelijke groet Marlies

 
Bestel de Massagebon