Besteden

harts-tocht

Vispoortplein 16 (1e verdieping; kamer 13a)
7201 ET Zutphen (Zutphen, Netherlands)
  0640054026
  
(0)
Specialismen:
- Holistische massage
- Masseur aan huis
- Overige massagetechnieken
- Voetreflex massage
- Wellness massage
Omschrijving van de praktijk:
Praktijk Harts Tocht, de website voor rouw en verlies, cranio sacraal en massage. 

Door middel van massage, of cranio sacraal behandeling en/of een gesprek, werk ik vanuit kennis, vaardigheden, intuïtie, aandacht en een open hart op een holistische manier. Mijn werkwijze is gebaseerd op stilte, volle aandacht, warm en in alle openheid, met respect voor ieders eigenheid en zonder oordeel, nodig ik je uit te onderzoeken wie jij bent en van hieruit te kunnen leven. Dat is voor mij een prachtige manier om de mens bewust te laten worden van het lichaam, wat er in het lichaam leeft. 

Ik vind het belangrijk om vanuit een veilige basis "de tocht van je hart te bewandelen" van over-leven naar leven. Naar vreugdevol, liefdevol en genietend in het leven staan. Kortom, leven vanuit het hart!

De massages bij Harts-Tocht worden gegeven vanuit aandacht en respect voor datgeen wat is. Dit kan betekenen dat geen enkele massagevorm op zichzelf staat. Afhankelijk van het verloop van de massage en de behoefte van de cliënt combineer ik rebalancing of Cranio Sacraal of een andere techniek met massage. Mijn massages geef ik met aandacht.
Bestel de Massagebon