Besteden

Amanti Buddha

Savanne 99
2904 TD Capelle aan den IJssel
  0653912979
  
(1)
Specialismen:
- Bindweefselmassage
- Overige massagetechnieken
- Shiatsu massage
- Sportmassage
- Wellness massage
- Zwangerschapsmassage
Omschrijving van de praktijk:
Amanti Buddha is een massagepraktijk aan huis gevestigd in Capelle aan den IJssel.  Bij Amanti Buddha worden twee van de meest effectieve massagetechnieken gehanteerd, te weten Tui Na en Shiatsu.  Deze technieken zijn allebei afkomstig uit de traditionele Chinese medische therapieën.  Geniet in een rustige omgeving met sfeervolle achtergrondmuziek.  Hier staat gezondheid en kwaliteit centraal en worden er alleen natuurlijke massageoliën gebruikt.  

We leven in een drukke maatschappij waarin veel van ons wordt gevraagd. Zelfs vrije tijd lijkt steeds meer op werken, dit levert veel stress op. Stress uit zich vaak in nek- en schouderklachten. Een massage verminderd deze klachten aanzienlijk.

Het is goed om regelmatig tijd te maken voor ontspanning en rust. Een massage kan een heerlijke ontspanning zijn. In een rustige omgeving met sfeervolle achtergrondmuziek komt u even in een andere wereld!
Bestel de Massagebon
Reviews (1)
Evalien
25-05-2016
Een fijne nette salon. Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd van te voren gevraagd naar bepaalde klachten. De massage was heerlijk. De ontspannende massage was een goede combi van stevig en ontspannend. Het is voor herhaling vatbaar.