Besteden

Praktijk Voor Holistische Massage

Amazonenstraat 33 II
1076 LE Amsterdam
  06-17574144
  
(0)
Specialismen:
- Bindweefselmassage
- Holistische massage
- Overige massagetechnieken
- Wellness massage
- Zwangerschapsmassage
Omschrijving van de praktijk:
In Amsterdam Zuid heb ik, Inge van der Ven, De Praktijk voor Holistische massage. In mijn praktijk zijn vrouwen en kinderen welkom om het contact met hun lijf te versterken. Als massagetherapeut ben ik aangesloten bij beroepsorganisatie de VBAG. Dit betekent dat mijn behandelingen Massagetherapie gedeeltelijk worden vergoed als je aanvullend verzekerd bent. Mijn behandelingen vallen onder Natuurgeneeskundige Zorg.

Massagetherapie voor Wie? Als je last hebt van fysieke klachten, ter ondersteuning bij ziekte, niet lekker in je vel zit, veel stress ervaart of behoefte hebt aan een helende massage. Massage is een fijne manier om contact te maken met je lijf en te voelen wat er speelt. In een warme en sfeervolle omgeving gaan we samen op zoek naar wat jij nodig hebt om je weer thuis in je lijf te voelen.

Ook geef ik massagetherapie aan kinderen. Bijvoorbeeld prikkelgevoelige/hooggevoelige kinderen, kinderen die hyperactief zijn, concentratieproblemen hebben, last hebben van driftbuien, slaapproblemen of gedrag waaruit blijkt dat ze niet lekker in hun vel zitten. Massage en oefeningen helpen het kind de verbinding met zijn/haar eigen lijf te versterken waardoor het kind beter met prikkels uit de omgeving kan omgaan.

*Tarieven*
Massagetherapie Kind/ Sessie van 60 minuten/ 60 Euro
Massagetherapie volwassene/ Sessie van 90 minuten/ 80 Euro

Massage van 60 min/ Afspraak 75 minuten/ 70 Euro
Massage van 75 min/ Afspraak 90 minuten/ 80 Euro
Massage van 90 min/ Afspraak 105 minuten/ 90 Euro
Bestel de Massagebon