Voor bedrijven

Logo-4kant-200px   Een zakenrelatie of eigen personeel verrassen met een Massagebon is een origineel en gezond kado. Ideaal voor feestdagen, een verjaardag, jubileum of promotie van een dienst of product. 

Massage biedt een hoge attentiewaarde die de ontvanger nog lang bij blijft. Deze positieve ervaring vergroot de loyaliteit van klanten en medewerkers. Het zorgt zeker voor een leuk gesprek bij de koffie automaat of op verjaardagen.

Wil je een grote bestelling doen informeer dan naar de voordelen via info@massagebon.nl.

Schakel onze bedrijfsmasseurs in wanneer je personeel of relaties op de werkvloer wilt verrassen met een massage. Dit zijn 15- of 20 minuten behandelingen over de kleding heen. Effectief, verrassend én leuk!

Denk aan een beurs, een personeelsdag of kick-off meeting. We hebben masseurs in heel Nederland en België.

Met onze jarenlange ervaring in workmassages op locatie maken we er overal een feestje van. Bel 020 - 612 32 85 of mail naar info@massagebon.nl voor een vrijblijvende offerte.
  WorkMassage-kl

Referenties
"Als ontspannende verrassing hebben wij voor onze 350 medewerkers een massagebon besteld. Een grote bestelling maar door de persoonlijke en uitstekende services ontvingen onze medewerkers de bon mét persoonlijke boodschap allemaal op het zelfde moment in hun eigen salon. Top!"
Brain-Wash Kappers - Vita van der Kaaij

"Imgroma heeft voor een promotie bij Etos van het nieuwe Tiger Balm product Tiger Balm Neck & Shoulder Rub 100 massagebonnen besteld. De samenwerking hierover verliep erg goed en gezamenlijk is er een mooie actie uitgekomen. Vanaf half oktober is de promotie op de winkelvloer te zien en kunnen de consumenten dus massagebonnen winnen die in te leveren zijn bij www.massagebon.nl."
Vemedia - Iris van Zwol